[terlepas] birthday sarah

Tuesday, April 13, 2010

sekarang sarah dah dua tahun 1 bulan, masa besday dia papa & mama ye ngah **kering poket** so tak dapat nak celebrate beli kek besar-besar pun.. sebab sarah pun tak suka kek, ajiq pulak bagi la ape..semua dia bedal ..termasuk la paper..aishhh....

sarah excited tengok cupcake ada lilin menyala ** wwooo..ada api....*** [sob sob..maaflah anakku sayang, next year mama janji akan bagi yang terbaik untuk sarah ye..]

sarah..epi besday tu yuuuu..tiup...fuuuhhh...ehh? mana api???



mama..no no no! wait wait! nak tiup...
eh kakak dah tiup dah..
no no! nak bedey tu yu agi...


pat ,adik, come come... bedey tu yu ngan kakak meh..
no ajiq, kakak unye...ajiq tepi~~~...


hm...mama..wait!


Happy 2nd Birthday Sarah! mama & papa sayang sarah taw...







2 comments:

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

Blog Widget by LinkWithin