Sarah & Push car ii

Friday, February 13, 2009




Sarah dan push car

best la...ada telefon..boleh la tepon tokwan ngan tokma masa tgh drive

tapi talinye pendek lah..susah betul nak buat call ni

mana tali pinggang keledar ni...nnt kena saman pulak

ok semua dah ready...let's go~!


vroom! vroom!

nanti! kena call papa and mama dulu bgtau nak gerak dah ni


dah lama sarah nak push car ni, last2 mama belikan jugak masa g Tesco last week. sebab sarah pantang lalu kat bicycle lane, mesti sarah tunjuk2 tapi sarah nak basikal besar..yang ni pun boleh lah.. balik tu papa pasangkan untuk sarah...

Sarah ada toy tent!

mula-mula sarah pelik, ape la yang mama pegang kaler biru ni..., terganggu pelayaran sarah dalam bakul ni. sarah tgk je mama pasang..


dah siap! mama pasangkan khemah untuk sarah. mama kata sebab sarah suka sepahkan toys sarah
sarah belek2 tent tu..ape ni, tak penah tgk pun...

mama suh sarah keluar dulu, mama nak pasangkan mat ABC sarah dalam tent, sebab rasa sejuk lantai lah...sarah lari g duk kat papa...

mama dah siap pasangkan mat, ngan letak toys sarah semua dalam tent ni...

bestnye semua toys sarah ada...

sarah suka jugak baca buku sarah dalam tent ni..cuma nak suruh mama pasang kipaslah...bagi lagi sejuk :)

Sarah pergi SOGO!




Papa ngan mama nak bawa Sarah pergi zoo negara sebenarnya tapi papa ada kerja sikit, so dah keluar pun dah lewat. Papa ajak jalan2 kat Jalan TAR pastu g lepak kat SOGO je. Papa bawa Sarah main2 kat dalam baby room tu. Ramai kawan tau... mama belikan kasut baru untuk SArah sebab Sarah suka sangat nak berjalan sendiri. Mama pakaikan kasut pastu papa bagi Sarah masuk dalam playhouse ni. Sarah nak suruh papa belikan satu untuk Sarah lah~!

Note: Sarah dah boleh berjalan dengan laju sekali tapi masih dengan bantuan (kena pegang dinding, dsb...)

Sarah : Macam Ragam iii


Sarah tolong mama kemas barang dalam almari


sarah dalam cubaan nak berjalan



cak~! suka amek gambar macam mak ngah la

Blog Widget by LinkWithin