Bird Park..lagi

Wednesday, February 17, 2010








balik dari new zealand awal pagi, pukul 9 pagi, awal lah tu dari biasa :P
pukul 11.30am dah tiba KL, jalan lengang, hiway pun kurang kereta dari biasa..
tak tahu mahu ke mana, mama cadangkan taman burung, baik dari ke shopping complex..
penat sarah dan haziq bersiar-siar di taman burung tu

gambar sama-sama





adik..come come
sit down sini
kite amek gambar tame-tame..
adik smile adik...
hug adik....

Sarah Imanina : The Faces








hai lah kakak yang manja,
sayangkan haziq-nya...
suka makan memilih milih
sampai pening kepala mama fikir nak masak apa..

Shahaziq Iman : The Faces





kadang-kadang dia hepi...dia ketawa
bile dia mengada-ngada..menangis saja
merangkak tak mau..nak berdiri dan kejar kakaknya terus
haii... anakku shahaziq
cepat lah besar...

Blog Widget by LinkWithin