[terlepas] birthday sarah

Tuesday, April 13, 2010

sekarang sarah dah dua tahun 1 bulan, masa besday dia papa & mama ye ngah **kering poket** so tak dapat nak celebrate beli kek besar-besar pun.. sebab sarah pun tak suka kek, ajiq pulak bagi la ape..semua dia bedal ..termasuk la paper..aishhh....

sarah excited tengok cupcake ada lilin menyala ** wwooo..ada api....*** [sob sob..maaflah anakku sayang, next year mama janji akan bagi yang terbaik untuk sarah ye..]

sarah..epi besday tu yuuuu..tiup...fuuuhhh...ehh? mana api???



mama..no no no! wait wait! nak tiup...
eh kakak dah tiup dah..
no no! nak bedey tu yu agi...


pat ,adik, come come... bedey tu yu ngan kakak meh..
no ajiq, kakak unye...ajiq tepi~~~...


hm...mama..wait!


Happy 2nd Birthday Sarah! mama & papa sayang sarah taw...







Sarah & Haziq : Play Time!

sarah bile tiba-tiba rajin membaca....

Shahaziq Iman : almost 1 years old

aku la baby terhangit~!!

Bird Park..lagi

Wednesday, February 17, 2010








balik dari new zealand awal pagi, pukul 9 pagi, awal lah tu dari biasa :P
pukul 11.30am dah tiba KL, jalan lengang, hiway pun kurang kereta dari biasa..
tak tahu mahu ke mana, mama cadangkan taman burung, baik dari ke shopping complex..
penat sarah dan haziq bersiar-siar di taman burung tu

gambar sama-sama





adik..come come
sit down sini
kite amek gambar tame-tame..
adik smile adik...
hug adik....

Sarah Imanina : The Faces








hai lah kakak yang manja,
sayangkan haziq-nya...
suka makan memilih milih
sampai pening kepala mama fikir nak masak apa..

Shahaziq Iman : The Faces





kadang-kadang dia hepi...dia ketawa
bile dia mengada-ngada..menangis saja
merangkak tak mau..nak berdiri dan kejar kakaknya terus
haii... anakku shahaziq
cepat lah besar...

Blog Widget by LinkWithin